Ny skorsten samt tagtrin, stiger og tagrendebeskyttere

​Jeg sikrer en god service og en høj kvalitet

Overvejer du at få opsat en ny skorsten? Så kan jeg ordne det for dig. Mit navn er Jan Hansen, og jeg driver Fyns Frie Skorstensfejer. Jeg udfører alle former for skorstensarbejde, herunder opsætning af skortestene, tagtrin og så videre.

Jeg kører ud til kunder på alle ugens 5 hverdage i blandt andet Nyborg, Svendborg, Odense og det øvrige Fyn. Her lægger jeg altid vægt på at give en god service og levere høj kvalitet. Samtidig giver jeg råd og vejledning.

Få ordentlige trækforhold og undgå brand

Skorstene og røgrør skal installeres, så der ikke opstår fare for blandt andet brand, eksplosion, skadelig kondens, forgiftning eller sundhedsmæssige gener.

Det betyder, at der skal tages hensyn til brændsel, trækforhold og røgafkast. Dertil kommer eventuelle miljøbeskyttelseshensyn. Samtidig skal der være sikker adgang til skorstenen. Det kan være med tagtrin, platforme og lignende. Jeg tilbyder opsætning af skorsten og tagtrin. Alle trin er galvaniserede, og de bliver naturligvis lakeret i den ønskede farve.

​Jeg tilbyder opsætning af blandt andet:

  • Tagtrin
  • Tagstige
  • Platform
  • Brandstige​
  • Teleskopstige
  • Tagrendebeskyttere
  • Ny skorsten​

Jeg blev udlært som skorstensfejer tilbage i 1987, og jeg har udført skorstensfejerarbejde på Fyn siden 2002. I 2012 blev jeg selvstændig skorstensfejer. I dag har jeg mere end 30 års erfaring inden for faget.​

Få et uforpligtende tilbud på en ny skorsten

Du er velkommen til at få flere oplysninger om mine priser og ydelser, og jeg tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Det kan være, at du ønsker en ny skorsten, men det kan også være, at du har behov for brandstiger eller lignende. 

Du er velkommen til at ringe eller skrive, og jeg sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.